Floreas Bygg renoverar trapphus på Brf Stampgatan 19:13 (Garverigatan 7) i Göteborg.

Therése Regnér, ordinarie ledamot, BRF Stampen 19:13:

”Vi anlitade Floreas då vi var på jakt efter en seriös entreprenör för uppfräschning och ommålning av vårt trapphus. Vi hade konsultation med Stellan på Floreas som guidade hur han tyckte vi skulle tänka och planera och då vi fick stort förtroende för honom så valde vi att anlita Floreas och utgick efter den plan han lagt fram. Stellan tog fram ett tidsschema med arbetsstart som hölls på pricken och vi tycker att hela arbetets gång gick väldigt smidig. Resultatet blev som vi hade förväntat oss och vi blev mycket nöjda.
Vi hade fullt förtroende för Floreas under hela arbetets gång och målarna som var på plats var trevliga, städade efter sig och gjorde ett utmärkt arbete.
Vi kan starkt rekommendera Floreas.”
Renoveringar på BRF Friggaboden i Göteborg utfört av Floreas Bygg & Förvaltning.

Ajhan Mutlu, Ordförande på BRF Friggaboden:

”Floreas gjorde ett fantastiskt jobb med våra trappuppgångar som fick nytt liv efter målning och allmän uppfräschning i totalt sex trappuppgångar. Arbetet gjordes inom budget och färdigställdes innan planerad tidsschema. Stort tack till projektledningen hos Floreas som uppvisade stor erfarenhet och flexibilitet vilket avlastade styrelsens arbete enormt. De duktiga arbetarna som utförde jobben uppvisade stor yrkesskicklighet och var väldigt hänsynsfulla trots alla boende som vistades på deras arbetsplatser.”
Renoveringar av trapphus på HSB Brf Stampgatan i Göteborg utfört av Floreas Bygg & Förvaltning.

Franz Syrovy, förtroendeman på HSB BRF Stampgatan:

Renovering av 12 trapphus i HSB Brf Stampgatan
”Föreningen tog in offerter från 8 måleriföretag och kontrollerade noggrant referenserna.
Floreas erbjöd det bästa priset och visade gott bemötande från första personliga kontakten.
Uppdraget utfördes under ca 4 månader utan några trassligheter. Personal på platsen var trevlig, och skapade god stämning vid möten med de boende. Arbetet utfördes proffsigt enligt upphandlingsunderlag utan några extra kostnader. Kommunikation med arbetsledare fungerade oklanderligt med snabb återkoppling. Eftersom styrelsen var nöjda med arbetets resultat och bemötande kommer föreningen att fortsätta samarbeta med Floreas även i nästa projekt, som är renovering av källargångar. Arbetet påbörjas under hösten 2019.”
© 2019–2020 Floreas Bygg & Förvaltning
Webbproduktion: Xtrovert Media Reklambyrå